.

.

FIVETASHeat Ellenálló Élelmiszeripari Minőségű Szilikon Tésztát Ecset Basting Ecset, Főzés,GRILLEZÉS,Húsok,Desszertek.Konyhai Ecset, Szósz, Vaj, olaj.Rozsdamentes Acél Mag Kezelni.BPA Mentes. Erezettel.

FIVETASHeat Ellenálló Élelmiszeripari Minőségű Szilikon Tésztát Ecset Basting Ecset, Főzés,GRILLEZÉS,Húsok,Desszertek.Konyhai

HUF 1080.00

Készleten
A raktárban.

[ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ ANYAG] : A szilikon basting tésztát ecset alacsony szén-dioxid-kibocsátású,nem mérgező,ólommentes,BPA mentes, valamint újrafelhasználható.A divatos erezettel basting ecset más, mint a többi egyszerű szín ecset.Ez a különleges, elegáns.Van egy lyuk a fogantyú, amely lehetővé tette, hogy a hang a kefe a konyhában könnyen,megtakarítás tárhelyet. [HŐ ELLENÁLLÁS]A szilikon basting tésztát ecset képes ellenállni a magas hőmérséklet 230°C. lehetetlen, hogy olvad, majd zsugorodni.BBQ ecset, hosszú fogantyú, tökéletes GRILL,grillezés,tartja a kezét, hőtől. [TÖBBCÉLÚ]a szőrt A szilikon basting tésztát ecset hosszú, sűrű, amelynek célja, hogy mossa fel tartsa bőséges mennyiségű folyadékot.Puha szilikon sörték nem húzza a tésztát, majd karcolás a serpenyőbe.A munka nagy, a torta,sütés,főzés,GRILLEZÉS,mártás stb. [TISZTA, KÖNNYEN]Egyszerűen tiszta grill ecset vízzel, szappannal, vagy tegye be a mosogatógépbe.Mert az integráció kialakítása,a zsírból tésztát ecset nem hagy szagot, valamint a maradvány, a szakadék mellett,a szilikon sörték nem fog törni, vagy fészer az étel,egészséges, biztonságos.A fogantyú ecset épült szilárd belső acél mag, hogy javítsa a tartósság. [SZOLGÁLTATÁS]büszkék Vagyunk a zsírból tészta ecsettel tudjuk, hogy lesz nagy élmény a termékek.Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot,akkor kapsz kielégítő választ, amint lehetséges.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok