.

.

6 Pack 25inch Csatorna Haj Tömíti Eltávolító Eszköz, Csatorna Auger Tömíti Eltávolító Tisztító Eszköz Mosogató, Cső, Csatorna Tisztítás, Narancs,Zöld, a Mosogató Kígyó, Kád, Wc

6 Pack 25inch Csatorna Haj Tömíti Eltávolító Eszköz, Csatorna Auger Tömíti Eltávolító Tisztító Eszköz Mosogató,

HUF 1348.65

Készleten
A raktárban.

Csomagolás tulajdonságok : 6 csomag (3 orange25" + 3 green20",1 csomag cső tömítés dugó), puha, tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználás sokszor.Alapanyag : műanyag anyag, ami rugalmasabb, hogy hajlik a különböző formákat, majd helyezze be a kis strainers vagy csövek tisztítására.Könnyű működtetni van : csak helyezze be, forgasd meg, távolítsa el a gátra.Működik a legtöbb fürdőszoba csatornába szétszerelése nélkül a leeresztő dugóval.Loop Design : Rugalmas Szögesdrót pálca,Puha ahhoz, hogy kanyarban sokféle strainers acélcső, a rugalmas szögesdrót pálca lehetett könnyű, hogy a horog a haj, törmelék.A széles körű Alkalmazás : Nagy csatorna eszköz a konyhai mosogató, wc, mosdó, fürdőkád, illetve csatornába,flexes a P-csapda, ahol a legtöbb klumpa történt.MÉG MINDIG KELL FÉLNI A CSŐVEZETÉK JAM?.Most már egy jó segítő, nem kell aggódnod.Ez egy gyakorlati terv,Ők is széles körben használják.LIBOYIXI tömíti eltávolító eszköz, amely szükséges, hogy minden családi élet,kitisztítani minden cső könnyedén!Haj, lefolyó dugulás, eltávolító eszköz jó zuhany lefolyó tisztítás konyha, fürdőszoba, mosogató, fürdőkád, illetve könnyen kezelhető magad, ahelyett, hogy kér egy drága cső tisztító munkás vagy kémiai mérgező segítséget.Csatorna Haj Tömíti Eltávolító Eszköz-elég Hosszú (25 Hüvelyk/20 Hüvelyk), hogy mélyen mosogató csövek.Szín : Narancssárga,Zöld.Mennyiség : 6+1. A csomagolás Tartalma : 3 Db Orange25 Inch/3 Db Green20 Hüvelyk 1 csomag cső tömítés dugók.Anyag : PP jó szívósság.Nagy csatorna eszköz a konyhai mosogató, wc, mosdó, fürdőkád, illetve csatornába,flexes a P-csapda, ahol a legtöbb klumpa történt.Megjegyzések:. 1.A szélessége a haj cleaner 0.45", kérjük, győződjön meg arról, hogy a mosogató nagyobb, mint 0.45" vásárlás előtt. 2.Kérjük, ne használja ezt a lefolyó dugulás, tisztító eszköz közvetlenül használata után a vegyi tisztítószer. 3.Kérjük, tartsa távol a gyerekektől.

Alapjellemzők

6 csomag (3 orange25 + 3 green20,1 csomag cső tömítés dugó), puha, tartós kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználás sokszor. :

A legjobb ajánlatok